Welkom.

U kunt op deze pagina een afspraak maken voor uw huwelijks- of partnerschapsceremonie. Kondig uw huwelijk echter wel minimaal 6 weken van tevoren aan.

Indien u een ceremonie wilt op een afwijkend tijdstip of locatie neem dan contact op met de sectie Publiek.

Voor een kosteloze of kort zakelijke ceremonie kunt u niet digitaal een afspraak maken. Neem hiervoor contact op met de sectie Publiek. Deze ceremonies zijn alleen voor inwoners van Edam-Volendam en er kunnen meerdere paren tegelijk in één ceremonie aanwezig zijn.


U kunt op deze pagina een afspraak maken voor uw huwelijks- of partnerschapsceremonie. Kondig uw huwelijk echter wel minimaal 6 weken van tevoren aan.

Voor een kosteloze of kort zakelijke ceremonie kunt u niet digitaal een afspraak maken. Neem hiervoor contact op met de sectie Publiek (deze ceremonies zijn alleen voor inwoners van Edam-Volendam). Als u een ceremonie wilt op een afwijkend tijdstip of locatie neem dan ook contact op met de sectie Publiek.

Wij verzoeken u zelf contact op te nemen met de door u gewenste locatie over de beschikbaarheid en de bijkomende kosten voor de locatie (m.u.v. Stadhuis Edam, Stadskantoor en Stolphoevekerkje Volendam)

Klik op de foto voor meer informatie over de trouwlocatie.

Oriëntatie

Hieronder ziet u onze ambtenaren en trouwlocaties. Door te klikken op een naam uit de lijst kunt u meer informatie bekijken. Door te klikken op het sterretje voegt u deze toe aan uw favorieten. Bij beschikbaarheid ziet u daarna een lijst met al uw favorieten. Alles wat u hier kiest zal bij uw aanvraag al ingevuld zijn.

U kunt maximaal 12 maanden in de toekomst plannen.

Kies een locatie, ambtenaar of beschikbaarheid
Starten